Zwangerschapsmassage

Tijdens de zwangerschap gebeurt er in je lichaam heel veel in zeer korte tijd. Je lichaam verandert, spieren verzwakken, hormonen gieren door je lijf en je lichaam is voornamelijk bezig met de voorbereiding op de ontwikkeling van het kindje, de bevalling en het zogen.

veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe bent. Soms krijg je last van lichamelijke klachten zoals pijn in je nek en rug, bekkenklachten, het vasthouden van vocht, kramp in de kuiten en slecht slapen. Ook op mentaal vlak is dit alles een hele aanpassing voor jou. Het is juist daarom in deze periode geen overbodige luxe om lichaam en geest door massage wat extra aandacht te geven.

Zwangerschapsmassage helpt om deze klachten te verminderen.

Een zwangerschapsmassage is de ideale manier om even te ontspannen. Dit heeft dan weer een positieve werking op het kindje in je buik: dat zal namelijk voelen dat je je meer relaxed voelt. Massage verbetert de circulatie van het bloed van en naar je kind en worden zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen sneller door het lichaam vervoerd. Dit alles is goed voor de groei van je kindje.

Door massage komen er onder andere endorfines vrij, die kalmerend en pijnstillend werken. Bovendien wekken deze stoffen een geluksgevoel op. Je lichaam kan zich herstellen. Alle lichaamsfuncties worden erdoor gestimuleerd (afweersysteem, ademhaling, bloedsomloop, spijsvertering, spieren en lymfevatenstelsel).

In onze praktijk kun je terecht voor een professionele en betrouwbare zwangerschapsmassage. We werken uitsluitend met speciaal voor de zwangerschap ontwikkelde oliën. De voedende en verzorgde olie helpt ter voorkoming van zwangerschapsstriemen, slaapproblemen, misselijkheid en obstipatie.

Je kunt genieten van een zwangerschapsmassage vanaf 14 weken tot de laatste dag van je zwangerschap.

Droom je ervan om nog eens op je buik te liggen? Dat kan! Onze speciale zwangerschapsmassagetafel heeft uitsparingen voor buik en borsten!

Laat je lekker verwennen of verwen iemand anders met een cadeaubon voor een massagebeurt naar keuze:

30 min – 45 euro
60 min – 65 euro
90 min – 90 euro

Betaling graag contant. Stuur een mail naar Andrea voor meer info of een afspraak.