Zwangerschapsmassage

Tijdens de zwangerschap gebeurt er in je lichaam heel veel in zeer korte tijd. Je lichaam verandert, spieren verzwakken, hormonen gieren door je lijf en je lichaam is voornamelijk bezig met de voorbereiding op de ontwikkeling van het kindje, de bevalling en het zogen.

Wat doet zwangerschapsmassage?

Zwangerschapsmassage helpt om deze klachten te verminderen. Het is de ideale manier om even te ontspannen, helemaal tot jezelf te komen. En dat heeft dan weer een positieve werking op het kindje in je buik: dat zal namelijk voelen dat je beter en ontspannen voelt. Massage verbetert de circulatie van het bloed van en naar je kind en worden zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen sneller door het lichaam vervoerd. Dit alles is goed voor de groei van je kindje.

Ons aanbod

In onze praktijk kun je terecht voor een professionele en betrouwbare zwangerschapsmassage. We werken uitsluitend met speciaal voor de zwangerschap ontwikkelde oliën. De voedende en verzorgde olie helpt zwangerschapsstriemen, slaapproblemen, misselijkheid en obstipatie te voorkomen. 

Droom je ervan om nog eens op je buik te liggen? Dat kan! Onze speciale zwangerschapsmassagetafel heeft uitsparingen voor buik en borsten!

Praktisch

Je kunt probleemloos en veilig genieten van een zwangerschapsmassage vanaf 14 weken tot de laatste dag van je zwangerschap.

Laat je lekker verwennen of verwen iemand anders met een cadeaubon voor een massagebeurt naar keuze:

30 min – 45 euro
60 min – 80 euro
90 min – 105 euro

Betaling graag contant. 

Een afspraak kan je zelf online inplannen via de afspraken pagina.

 

 

 

 

 

La Madrugada en Pachamama bundelen de krachten, welkom bij ons Geboorteteam!