BETEKENIS

Eens middernacht voorbij, komen lichaam en geest tot rust.
’s Nachts is het stil, men voelt zich veilig en geborgen.
Het moment breekt aan dat de natuur haar rol opeist.
Weeën komen op gang.
La Madrugada betekent het ochtendgloren of de vroege ochtend in het Spaans. Het is de ideale tijd om los te laten en tevens dé periode die baby’s uitkiezen om geboren te worden.
La Madrugada, het begin van een nieuwe dag, het begin van een nieuw leven…

 

VISIE

La Madrugada biedt je de mogelijkheid om je zwangerschap, bevalling en kraamperiode op een zo persoonlijk mogelijke manier te beleven. Hierbij hebben we aandacht voor alle thema’s die bij jullie spelen in de ruimste zin van het woord.

We beschouwen zwangerschap en geboorte als natuurlijke processen waar we zo weinig mogelijk in willen tussenkomen. Dankzij onze samenwerking met verschillende gynaecologen in verscheidene ziekenhuizen, worden medische interventies enkel gedaan als ze echt nodig zijn en bieden we kwaliteitszorg aan. We werken op een medisch verantwoorde manier en met een groot geloof in het kunnen van de mens. Wij zijn ervan overtuigd dat je de natuur best haar gang laat gaan en haar zeker niet forceert of ondermijnt

Ons doel is om moeder en kind een zo goed mogelijke start te geven en ook de partner er bewust bij te betrekken zodat ze als een sterk team deze uitdaging kunnen aangaan. Dit doen we niet alleen, we werken hiervoor samen met onder meer coaches, psychologen en osteopaten.

Wij wensen jullie alvast een zalige zwangerschap en een heerlijke kraamperiode toe!

Hartelijke groeten,

Het La Madrugada team