BETEKENIS

Eens middernacht voorbij, komen lichaam en geest tot rust. ’s Nachts is het stil, men voelt zich veilig en geborgen. Het moment breekt aan dat de natuur haar rol opeist. Golven komen op gang. La Madrugada betekent het ochtendgloren of de vroege ochtend in het Spaans. Het is de ideale tijd om los te laten en tevens dé periode die baby’s uitkiezen om geboren te worden. La Madrugada, het begin van een nieuwe dag, het begin van een nieuw leven…

VISIE

Het is ons doel om ervoor te zorgen dat jij je zwangerschap, bevalling en kraamperiode op een zo persoonlijk en rustig mogelijke manier kan beleven. Hierbij hebben we aandacht voor alle thema’s die bij zowel bij jou als bij je partner spelen, in de ruimste zin van het woord. We geven je handvaten om de kracht van je lichaam te leren kennen en ondersteunen jullie waar we maar kunnen.

Dankzij onze samenwerking met verschillende gynaecologen, worden medische interventies enkel gedaan als ze echt nodig zijn en kunnen we in elke situatie de juiste kwaliteitszorg aanbieden. We werken op een wetenschappelijk onderbouwde en medisch verantwoorde manier, waarbij de focus ligt op een groot geloof in de natuur en in het kunnen van de mens. 

Ons doel is om moeder en kind een zo goed mogelijke start te geven en ook je partner er bewust bij te betrekken zodat jullie als een sterk team deze uitdaging kunnen aangaan. Dit doen we niet alleen, we werken hiervoor samen met onder meer coaches, psychologen en osteopaten.

Wij wensen jullie alvast een zalige zwangerschap en een heerlijke kraamperiode toe!

 

 

La Madrugada en Pachamama bundelen de krachten, welkom bij ons Geboorteteam!