Shantala babymassage

Minstens even belangrijk als vitaminen, mineralen en eiwitten is het om gedragen te worden, te worden gewiegd, gestreeld en vastgehouden. Een baby voeden draait om veel meer dan melk alleen. Als tedere aanraking ontbreekt, samen met de geur, de warmte, en het vertrouwde stemgeluid van (groot)ouders, familie of verzorgers dan zal de baby, ook al wordt hij voorzien van voldoende melk, wegkwijnen.

Baby massage stimuleert en bevordert de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van je baby. Het versterkt ook het contact tussen (mee)moeder, vader(s) en kind.

Shantala babymassage is de leer van het aanraken, voelen en contact maken met je baby. Het is met een volle aanwezige hand en een beetje olie je kindje masseren, niet te veel maar ook geen kietelende of te zachte druk waardoor het zijn effect verliest.

Door deze manier van aanraken ga je je kindje beter leren kennen.
Waar heeft je baby last van? Wat doet deugd? Op welke manier wil je baby aangeraakt worden?

Op een rustig uitnodigende manier, en uiteraard op het tempo van je kindje neem ik jullie graag mee om dat te leren. 

Babymassage heeft een gunstige invloed op de spijsvertering (krampjes), slaapgedrag en spanningen waar je kindje last van kan hebben.

In een reeks van 3 lessen leert Krisje je hoe je heel het lichaam van je baby kan masseren. Per les wordt er ook dieper in gegaan op een bepaald thema, of bespreken we vragen waarmee jullie zitten. 

De lessen gaan 3 opeenvolgende donderdagen door.

Praktisch:

Wanneer: op donderdag van 13u tot 14u30
Kostprijs: €120 voor de 3 lessen.
Breng een grote tetra- of handdoek mee (je baby ligt naakt op je benen)
De reeks gaat door vanaf 3 deelnemers en met een maximum van 6 personen 

La Madrugada en Pachamama bundelen de krachten, welkom bij ons Geboorteteam!