Shiatsu Therapie

Shiatsu is een ontspannende lichaamsgerichte therapie die wordt gegeven op de kledij. 

Waarom Shiatsu?

Tijdens de zwangerschap kan shiatsu helpen bij heel wat zwangerschapskwaaltjes. Het brengt je meer in balans en neemt de fysieke spanningen weg. Omdat er tijdens een zwangerschap zoveel in je lichaam op korte tijd verandert is het heel normaal dat je hierbij wat ondersteuning kan gebruiken. Ook emotionele spanning of onzekerheden en angsten kunnen behandeld worden. 

Wanneer de geboorte op zich laat wachten kan men met shiatsu op een zachte manier stimuleren. 

Na de geboorte helpt shiatsu om terug in evenwicht komen. Hormonale schommeling en problemen met de borstvoeding kunnen ook via deze behandeling aangepakt worden. Een zenuwstelsel dat na de geboorte overprikkelt is waardoor slapen moeilijk wordt kan terug tot rust worden gebracht. Na de geboorte is een behandeling aan huis mogelijk.

Praktisch

Een behandeling duur gemiddeld 1 uur en kost 65€ een behandeling aan huis 85€. 

Je kan een afspraak maken via de vroedvrouwen tijdens je consultatie of rechtstreeks met Leen, 0476 75 24 39.

Welkom! 

 

Ik ben Leen Struyf mama van 4 prachtige kinderen en meer dan 18 jaar shiatsu therapeute gespecialiseerd in zwangerschap en bevalling. 

In 2007 richtte ik samen met mijn zus An Struyf  ‘Ontspannen zwanger en bevallen ‘op in Brasschaat. Daar geven we yoga-lessen, thema-avonden, babymassage, moedergroepen. 

Het ondersteunen van vrouwen in deze mooie toch intense periode werd een ware passie. 

Naast lactatiekunde volgende ik een opleiding ‘trauma en geboorte’, postpartumconsulent en therapeutisch coachen om de begeleiding en ondersteuning zo volledig mogelijk te maken. 

Bij La Madrugada zal ik vooral shiatsu-behandelingen geven, dit zowel voor als na de bevalling. 

Of het nu gaat om een fysieke, emotionele of psychische klachten, ik help je graag om terug in evenwicht te komen tijdens deze prachtige intense periode. 

La Madrugada en Pachamama bundelen de krachten, welkom bij ons Geboorteteam!