Een afspraak maken 

Woon je in Antwerpen (2000 – 2018 – 2020 – 2060), Berchem, Borgerhout of Deurne dan kan je bij ons terecht voor het volledige zorgaanbod. Woon je in de randgemeenten, Borsbeek, Edegem, Hoboken, Linkeroever (2050), Merksem, Mortsel of Wilrijk werken we in het geval van geboorte begeleiding samen met een regionale vroedvrouw voor de kraamzorg aan huis. Op de praktijk kan je uiteraard altijd terecht.

Om de beste zorg te kunnen bieden nemen wij voor geboorte begeleiding en kraamzorg maar een beperkt aantal mensen per maand aan. Wil je zeker zijn van een plaatsje wacht dan niet te lang met het maken van een 1ste afspraak. 

Opgelet!
Wens je begeleiding tijdens de geboorte (thuis, geboortehuis of het AZ Monica ziekenhuis)? Wij hebben terug plaats vanaf september 2024.
Wens je begeleiding aan huis tijdens de kraamperiode? Wij hebben terug plaats vanaf september 2024.
Ben je daarvoor uitgerekend en zoek je een vroedvrouw? Dan kan je er eentje vinden op: https://www.vroedvrouwen.be/zoek-een-vroedvrouw

Een afspraak maken 

Een afspraak maken kan via de online agenda:

 

Gezien de aard van onze mooie maar onvoorspelbare job (bv: een bevalling, onverwacht huisbezoek of dringende consultatie) kan het gebeuren dat jullie afspraak een beetje later dan voorzien zal doorgaan of verzet zal worden. Wij trachten je hiervan steeds zo snel als mogelijk op de hoogte te brengen. Alvast heel erg bedankt voor je begrip.

La Madrugada en Pachamama bundelen de krachten, welkom bij ons Geboorteteam!