AN STRUYF

+32 485 20 16 35
An@lamadrugada.be

M’n carrière als vroedvrouw begon op … m’n 4 jaar. Met kussens onder m’n trui, mouche tennisballen in een topje van grote zus gestopt en babypoppen die met groot acteertalent op de wereld werden gezet, vlogen m’n kinderjaren voorbij, spelend in m’n eigen “moederhuis”. Een vroedkundig lichtpunt toen was de onvergetelijke bevalling van onze poes. Heel bijzonder was, dat ze gedurende heel haar arbeid m’n nabijheid opzocht, tot zelfs naast ons vrijdags bad toe. Uiteindelijk is ze bij me op de zetel bevallen van 5 knoddige katjes. Geen flauw idee welke film die avond speelde, mijn observerend oog was een en al opgeslorpt door deze heel intieme gebeurtenis. Toen heb ik ervaren, wat later de richting in m’n leven zou bepalen: Wauw, fantastisch om hier zo dicht bij te mogen zijn!

Officieel werd ik benoemd tot vroedvrouw in 2003: diploma in ontvangst nemend met pril buikje, zwanger van ons 2de zoontje. In 2005 werd ik zelfstandig en om de eerste jaren m’n vroedkundige praktijk de kans te geven wortel te schieten, deed ik daarnaast ervaring op in de thuisverpleging.
Ondertussen is m’n leven mooi gevuld met 3 zonen, een lieve man en m’n werk waarin m’n passie ligt: het begeleiden van zwangere koppels door hen o.a. via haptonomie “dichter” te brengen bij hun buikbewonertje en hen op eigen manier hun kindje te laten verwelkomen, op een plek waar zij zich veilig en geborgen kunnen voelen. Kortom: hen bijstaan in één van de grootste en boeiendste omwentelingen in hun leven”.

Terug