Achillea Millefolium – Duizendblad
Van duizendblad wordt beweerd dat het een heilzame werking heeft bij menstruatiekrampen. Daarnaast zijn ook de bloedstelpende (wondheling, bloedneus, inwendige bloedingen) en ontstekingsremmende werking het vermelden waard.

Shantala babymassage

Minstens even belangrijk als vitaminen, mineralen en eiwitten is het om gedragen te worden, te worden gewiegd, gestreeld en vastgehouden. Een baby voeden draait om veel meer dan melk alleen. Als tedere aanraking ontbreekt, samen met de geur, de warmte, en het vertrouwde stemgeluid van (groot)ouders, familie of verzorgers dan zal de baby, ook al wordt hij voorzien van voldoende melk, wegkwijnen.

Baby massage stimuleert en bevordert de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van je baby. Het versterkt ook het contact tussen (mee)moeder, vader(s) en kind.

Shantala babymassage is de leer van het aanraken, voelen en contact maken met je baby. Het is met een volle aanwezige hand en een beetje olie je kindje masseren, niet te veel maar ook geen kietelende of te zachte druk waardoor het zijn effect verliest.Door deze manier van aanraken ga je je kindje beter leren kennen.
Waar heeft je baby last van? Wat doet deugd? Op welke manier wil je baby aangeraakt worden?
Op een rustig uitnodigende manier, en uiteraard op het tempo van je kindje neemt Krisje jullie graag mee om dat te leren. 
Babymassage heeft een gunstige invloed op de spijsvertering (krampjes), slaapgedrag en spanningen waar je kindje last van kan hebben.

Praktisch

In een reeks van 3 sessies leert Krisje je hoe je heel het lichaam van je baby kan masseren. Per sessie wordt er  dieper in gegaan op een bepaald thema, of bespreken we vragen waarmee jullie zitten. 
De sessies gaan telkens door op 3 opeenvolgende donderdagen.

Wanneer: op donderdag van 13u tot 14u30
Kostprijs: €120 voor de 3 sessies.
Belangrijk: je baby dient 6 weken te zijn bij de start van de sessies!

Breng een grote tetradoek of grote handdoek mee (je baby ligt naakt op je benen)
De reeks gaat door vanaf 3 deelnemers en met een maximum van 6 personen.

De data voor 2024:

  • 11, 18 en 25 april
  •  9, 16 en 23 mei
  • 6, 13 en 20 juni
  • 11, 18 en 25 juli
  • 5, 13 en 19 september
  • 10, 17 en 24 oktober
  • 7, 14 en 21 november

Via onderstaand formulier kan je je inschrijven voor de volgende reeks. Deze gaat door op 11, 18 en 25 april.

Vrouwenmantel Babymassage