Dat zelfzorg een ‘hot topic’ is voor mama’s van (jonge) kinderen lijkt ons een understatement. Je krijgt maar al te vaak de boodschap om voor je kinderen te zorgen, én bovenal ook voor jezelf. Alleen voelt het daardoor vaak als nog een ‘to do’-tje op je al veel te lange lijstje en hoe ga je daar in godsnaam nog tijd voor vinden…

Op welke manier zou het wel haalbaar kunnen zijn? Wanneer (en hoe) kan je zorgen voor rust in je hoofd en rust in je lichaam?

Met deze verdiepende groep willen we gedurende 5 sessies samen verkennen op welke manier jij veiligheid en vertrouwen kan vinden in jezelf.

Net zoals in de la Madru mamagroep vertrekken we vanuit een aantal thema’s en inzichten die we samen bespreken. Anders dan in de mamagroep willen we vooral ruimte creëren om hier echt mee aan de slag te gaan.

We zoeken samen hoe jij micro-momentjes van rust kan ervaren door aandacht te geven aan je lichaam, aan je zintuigen. We voorzien elke sessie de tijd om, vanuit nieuwsgierigheid en met een niet-oordelende blik, te onderzoeken wat voor jou wel of helemaal niet werkt.

Onze hoop is dat je op het einde van reeks vertrekt met een rugzak vol concrete en haalbare tips om rust te ervaren in deze hectische en soms overprikkelende levensfase.

Ben je al mama of word je mama, en als dit jou aanspreekt, wees dan zeer welkom!

Praktisch

Deze groep wordt begeleid door psychologen Toke Michielsen en Annick Fonteyne.
Er worden 5 sessies voorzien. Je hoeft je niet meteen te engageren voor de hele reeks, je kan rustig de eerste sessie komen ‘proeven’.
Je mag je je baby (0-1j) meebrengen, ons doel is net dat de rustmomentjes haalbaar zijn mét baby.

Heb je interesse?

Laat dan hier je mailadres achter, je krijgt een mailtje om je in te schrijven wanneer de volgende groep van start gaat. 

Deze groep zal doorgaan op vrijdag 3 mei, 17 mei, 31 mei, 7 juni en 14 juni. Telkens van 13u tot 15u.

Blank Form (#9)