Hoe een afspraak maken

 

Om afspraken te maken kan je ons mailen op info@lamadrugada.be of ons bellen op het nummer 0497/33 33 45. Het kan zijn dat je niet direct iemand aan de lijn krijgt, maar spreek dan duidelijk je naam en telefoonnummer in zodat we je kunnen terugbellen, meestal binnen de 48 uur. 
 
Als jullie een e-mail sturen met de vraag om op consultatie te komen, helpt het ons als jullie verduidelijken wat voor consultatie jullie willen: 

Intake: 1ste consultatie + informatiesessie, duurt twee uur

Vervolgconsultatie, duurt een half uur
Informatiesessie, duurt een uur
Vervolgconsultatie + informatiesessie, duurt anderhalf uur 
 
Enkele momenten (data/uur) waarop jullie beschikbaar zijn en een telefoonnummer waarop we jullie kunnen bereiken is ook altijd handig.

Opgelet: Indien je thuis wenst te bevallen maak je een afspraak vóór de 28ste week, indien je arbeidsbegeleiding wenst zien we jullie graag vóór de 32ste week. 

Gezien de aard van onze mooie maar onvoorspelbare job (bv: een bevalling, onverwacht huisbezoek of dringende consultatie) kan het gebeuren dat uw afspraak een beetje later dan voorzien zal doorgaan of verzet zal worden. Wij trachten u hiervan steeds zo snel als mogelijk op de hoogte te brengen. Alvast heel erg bedankt voor uw begrip.